1

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Łyżeczka
ocet
1 Sztuka
ogórek
3 Sztuki
ogórek
3 Sztuki
rzodkiewka
0.5 Sztuki
cebula
1 Sztuka
sos koperkowo-ziołowy
1 Łyżka
śmietana
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ogórki i rzodkiewkę kroimy w półplasterki, cebulę w drobną kostkę, mieszamy , przyprawiamy solą, pieprzem. Mieszamy śmietankę z octem i sosem koperkowo-ziołowym, zalewamy sałatkę, odstawiamy do lodówki na pół godziny. Smacznego!

Opis

Pasuje do każdego obiadu :)

Podobne przepisy

Śniadaniowa sałatka z płatkami żytnimi

Łatwy Do 15 min

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Łatwy Do 40 min

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!