0

Składniki

100 Gramów
kukurydza konserwowa
100 Gramów
groszek zielony konserwowy
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
papryka żółta
1 Sztuka
papryka zielona
1 Łyżka
ocet balsamiczny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Paprykę kroimy w kosteczkę. Dodajemy groszek i kukurydzę. Polewamy octem balsamicznym i mieszamy. Smacznego.

Opis

coś naprawdę szybkiego i prostego

Podobne przepisy

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Łatwy Do 40 min

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz

Sałatka z kakaowym dressingiem

Łatwy Do 3 godz

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!