0

Składniki

100 Gramów
kukurydza konserwowa
100 Gramów
groszek zielony konserwowy
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
papryka żółta
1 Sztuka
papryka zielona
1 Łyżka
ocet balsamiczny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Paprykę kroimy w kosteczkę. Dodajemy groszek i kukurydzę. Polewamy octem balsamicznym i mieszamy. Smacznego.

Opis

coś naprawdę szybkiego i prostego

Podobne przepisy

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami suszonymi i groszkiem

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Maślaki w occie

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Maślaki w occie

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Marynata do karkówki z grilla

Przepis
Łatwy Do 15 min
Marynata do karkówki z grilla

Szaszłyki krewetek w pietruszce

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki krewetek w pietruszce

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!