Example thumb
0

Składniki

1 Kilogram
kapusta biała
5 Szczypt
sól, pieprz
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
papryka żółta
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
nać pietruszki
1 Łyżka
ocet winny
1 Łyżka
cukier
4 Łyżki
olej
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w paski.
  2. Cebulę obrać, umyć i pokroić w piórka.
  3. Kapustę poszatkować.
  4. Natkę umyć, osuszyć i pokroić.
  5. Wszystkie warzywa umieścić w misce, posolić i odstawić na 10 minut.
  6. Po tym czasie doprawić pozostałymi przyprawami do smaku i wymieszać.

Opis

surówka z kapusty z papryką

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!