0

Składniki

1 Sztuka
Sos winegret
1 Sztuka
marchew
2 Sztuki
jaja kurze całe
1 Sztuka
pomidor
1 Łyżka
musztarda
1 Łyżka
śmietana 12%
30 Dekagramów
kapusta kiszona
0.5 Sztuki
kapusta biała
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kupujemy sos vinegre w proszku łączymy go wg przepisu z oliwa i wodą .Dodajemy troche musztardy,majonezu,śmietany kwaśnej i przegotowanej zimnej wody .Wszystko mieszamy dokładnie .Kapuste białą kroimy i układamy warstwowo na przemian z kapusta kiszoną,pomidorem i jajkiem pokrojonym i stratą marchewką .Na wierzch polewamy sosem .Podajemy mocno schłodzone.

Opis

Pyszna podana prosto z lodówki

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min.

Mini Inspiracja

Łatwy Do 40 min.

Omlet z makaronem i owocami lata

Łatwy Do 40 min.

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min.

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz.

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz.

Pierniczki

Średni Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!