0

Składniki

1 Sztuka
Sos winegret
1 Sztuka
marchew
2 Sztuki
jaja kurze całe
1 Sztuka
pomidor
1 Łyżka
musztarda
1 Łyżka
śmietana 12%
30 Dekagramów
kapusta kiszona
0.5 Sztuki
kapusta biała
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kupujemy sos vinegre w proszku łączymy go wg przepisu z oliwa i wodą .Dodajemy troche musztardy,majonezu,śmietany kwaśnej i przegotowanej zimnej wody .Wszystko mieszamy dokładnie .Kapuste białą kroimy i układamy warstwowo na przemian z kapusta kiszoną,pomidorem i jajkiem pokrojonym i stratą marchewką .Na wierzch polewamy sosem .Podajemy mocno schłodzone.

Opis

Pyszna podana prosto z lodówki

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min
Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Mini Inspiracja

Łatwy Do 40 min
Mini Inspiracja

Omlet z makaronem i owocami lata

Łatwy Do 40 min
Omlet z makaronem i owocami lata

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Pierniczki

Średni Do 1 godz
Pierniczki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!