Surimi z cebulką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surimi z cebulką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976905299.jpeg&w=3840&q=75)
pychota
0
0 / 0
pychota
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
2 szczyp. sól, pieprz
0.30 szkl. oliwa z oliwek
1 szt. paluszki krabowe
2 szt. cebula
3 szt. ząbek czosnku
Przygotowanie
1
Cebulę pokroić w pół plastry
2
czosnek obrać posiekać drobno,zeszklić z cebulką na oliwie
3
dodać paluszki surimi,przesmażyć 5 minut tak aby cebulka się nie zrumieniła.
4
doprawić solą i pieprzem