Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na efektowny deser, który podbije serca każdego kto go spróbuje. Suflet nie należy do najłatwiejszych pomysłów, ale gwarantujemy, że jest w zupełności wart zachodu. Przygotuj mąkę, masło, mleko, gałkę muszkatołową, ser cheddar, parmezan, dżem, musztardę, sól, pieprz i bułkę tartą. Postępuj zgodnie z instrukcją i stwórz swoje małe, słodkie, dzieło sztuki. Suflet serowy z dżemem wiśniowym na stała zagości na liście ulubionych deserów twoich bliskich.
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
masło
|
|
500 | Mililitrów |
mleko 3,2%
|
|
0.3 | Łyżeczki |
gałka muszkatołowa
|
|
200 | Gramów |
Ser cheddar
|
|
100 | Gramów |
parmezan
|
|
6 | Sztuk |
jaja L
|
|
1.5 | Łyżeczki |
musztarda
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz biały
|
|
10 | Gramów |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |