Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Miałam ochotę na nietypową kolację myślałam cały dzień co by tu zjeść i wpadłam na ten strudel kapuściany. Jest naprawdę rewelacyjny. Spróbuj go i ty!
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Vegeta
|
|
140 | Gramów |
ciasto francuskie
|
|
0.3 | Sztuki |
kapusta pekińska
|
|
1 | Sztuka |
Parówka wieprzowa cienka
|
|
1 | Sztuka |
Cebula mała
|
|
1 | Sztuka |
Serek topiony o smaku szynki
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |