Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukacie pomysłu na drożdżowe ciasto deserowe? Strucel w makowej wersji doskonale nadaje się na świąteczne okazje. A miłośnicy bakali wypiekają słodkość zawsze wtedy, gdy mają na to ochotę! To propozycja, która błyskawicznie znika z talerzy.
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
25 | Gramów |
drożdże
|
|
125 | Mililitrów |
mleko
|
|
25 | Gramów |
masło
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
400 | Gramów |
Masa makowa
|
|
1 | Sztuka |
Skórka z pomarańczy
|
|
30 | Gramów |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |