Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Niewiele mu brakuje do mięsnego odpowiednika - beef strogonowa (niektórzy nawet twierdzą, że jest lepszy od pierwowzoru). Idealne dla wegetarian, ale gwarantuję że mięsożercy nie połapią się, że to soja.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
papryka słodka
|
|
1 | Szczypta |
majeranek
|
|
200 | Gramów |
Krajanka sojowa
|
|
3 | Sztuki | ||
0.5 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
1 | Sztuka |
ziele angielskie
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna
|
|
3 | Łyżki |
śmietana
|
|
1 | Łyżka |
nać pietruszki
|
|
4 | Pęczki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |