Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pomysł na nietypowy stek? Stek z kapusty! Poznaj nasz przepyszny przepis na to smaczne i pożywne danie bezmięsne.
1 | Sztuka |
Kapusta
|
|
6 | Ząbków |
czosnek
|
|
5 | Łyżek |
tahini
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
6 | Łyżek |
Zimna woda
|
|
1 | Pęczek |
koperek
|
|
1 | Garść |
Orzechy pekan lub włoskie
|
|
1 | Łyżka |
Masło klarowane
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
200 | Mililitrów |
bulion warzywny
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |