Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nie samymi warzywami człowiek żyje. Od czasu do czasu dobrego steka zjeść należy! Sprawdź nasz przepis na soczysty stek wołowy z rostbefu podawany wraz z kaszą gryczaną. Dzięki kompozycji ziół (rozmaryn i tymianek) i masła danie zachwyca wyjątkowym smakiem!
2 | Łyżeczki |
zioła
|
|
1 | Łyżeczka |
sól, pieprz
|
|
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Sztuki |
Wołowina rostbef
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |