Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Stefanka to ciasto pasujące na wiele okazji. Najlepsze jest na drugi dzień, po zrobieniu - wtedy idealnie się kroi i pysznie smakuje
2 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
1.5 | Litra |
mleko
|
|
100 | Gramów |
czekolada
|
|
40 | Gramów |
Śmietanka do kawy
|
|
100 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
4 | Łyżki |
miód
|
|
20 | Łyżek |
kasza manna
|
|
75 | Dekagramów |
mąka pszenna
|
|
10 | Dekagramów |
cukier
|
|
25 | Dekagramów |
margaryna
|
|
15 | Dekagramów |
cukier
|
|
20 | Dekagramów |
masło extra
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |