Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Stefanka to ciasto z kaszą manną, którego zrobienie zajmie Ci mniej niż godzinę. Herbatniki przełożone masą z kaszy manny zasmakują Tobie i bliskim.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Litr |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
kasza manna
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
margaryna zwykła
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
4 | Sztuki |
herbatniki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |