Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Spaghetti to uwielbiane danie Włochów, ale Polacy pokochali je równie mocno. W nowej, bo zapiekanej odsłonie, ukryte są walory smakowe, które sprawią, że tradycyjna propozycja stanie się jeszcze bardziej wyjątkowa!
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Gramów | ||
0.5 | Sztuki | ||
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
2 | Łyżki |
Świeża pietruszka
|
|
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
Kulka mozarelli
|
|
4 | Szczypty |
świeża bazylia
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |