Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis pochodzi z http://waniliaikardamon.blogspot.com
200 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
Zielone pesto |
|||
1 | Pęczek |
świeża bazylia
|
|
100 | Mililitrów |
oliwa
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
5 | Dekagramów |
Orzechy piniowe
|
|
2 | Łyżki |
Ser grana padano
|
|
1 | Łyżeczka |
Starta skórka cytryny
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Sztuka |
świeża bazylia
|
|
1 | Łyżka |
Płatki chili
|
|
1 | Łyżeczka |
Sól morska
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |