Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
lubella
https://lubella.plMakaron spaghetti podany z pulpecikami w sosie pieczarkowym i koperkiem to świetny pomysł na obiad. Wypróbuj nasz przepis na sycące i smaczne danie.
0.5 | Opakowania | ||
![]() |
|||
pulpety: |
|||
400 | Gramów |
Mielone mięso wieprzowe
|
|
4 | Łyżki |
kasza manna
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Łyżeczka |
Przyprawa do mięsa mielonego
|
|
1 | Łyżeczka |
koperek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Sztuka |
Listek laurowy
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
sos: |
|||
150 | Gramów |
pieczarki
|
|
200 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Łyżeczki |
koperek
|
|
dodatkowo: |
|||
3 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
250 | Mililitrów |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |