Spaghetti z warzywami i majonezem
m7
0
0 / 0
Szybciutkie do zrobienia na obiad, również dla wegetarianin. Polecam. Można też podawać bez majonezu!!!
10
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szcz. papryka słodka w proszku
1 szcz. vegeta
1 szcz. pieprz
200 g makaron spaghetti
7 szt. pieczarki duże
1 szt. cebula czerwona
1 szt. papryka czerwona
2 szt. ząbek czosnku
3 łyżka majonez
2 łyżka masło
Przygotowanie
1
Makaron ugotować al'dente. Pieczarki, cebulę obrać i pokroić w talarki. Paprykę oczyścić z gniazda nasiennego i pokroić w paski . Czosnek obrać przepresować. Wszystkie warzywa podpiec na maśle. Wsypać do miski z makaronem wymieszać doprawić przyprawami i majonezem. Jeszcze raz wymieszać. Podawać na ciepło z sałatą.