0

Składniki

1 Szczypta
Papryka słodka w proszku
1 Szczypta
Vegeta
1 Szczypta
pieprz
200 Gramów
makaron spaghetti
7 Sztuk
Pieczarki duże
1 Sztuka
cebula czerwona
1 Sztuka
papryka czerwona
2 Sztuki
ząbek czosnku
3 Łyżki
majonez
2 Łyżki
masło
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Makaron ugotować al'dente. Pieczarki, cebulę obrać i pokroić w talarki. Paprykę oczyścić z gniazda nasiennego i pokroić w paski . Czosnek obrać przepresować. Wszystkie warzywa podpiec na maśle. Wsypać do miski z makaronem wymieszać doprawić przyprawami i majonezem. Jeszcze raz wymieszać. Podawać na ciepło z sałatą.

Opis

Szybciutkie do zrobienia na obiad, również dla wegetarianin. Polecam. Można też podawać bez majonezu!!!

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!