Spaghetti z warzywami i majonezem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Spaghetti z warzywami i majonezem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977335053.jpeg&w=3840&q=75)
Szybciutkie do zrobienia na obiad, również dla wegetarianin. Polecam. Można też podawać bez majonezu!!!
0
0 / 0
Szybciutkie do zrobienia na obiad, również dla wegetarianin. Polecam. Można też podawać bez majonezu!!!
10
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szczyp. papryka słodka w proszku
1 szczyp. vegeta
1 szczyp. pieprz
200 g makaron spaghetti
7 szt. pieczarki duże
1 szt. cebula czerwona
1 szt. papryka czerwona
2 szt. ząbek czosnku
3 łyżka majonez
2 łyżka masło
Przygotowanie
Makaron ugotować al'dente. Pieczarki, cebulę obrać i pokroić w talarki. Paprykę oczyścić z gniazda nasiennego i pokroić w paski . Czosnek obrać przepresować. Wszystkie warzywa podpiec na maśle. Wsypać do miski z makaronem wymieszać doprawić przyprawami i majonezem. Jeszcze raz wymieszać. Podawać na ciepło z sałatą.