Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Potrawa łączy ze sobą charakterystyczny smak cynamonu, miodu, twarogu i orzechów. Jest to proste w przygotowaniu danie, a zarazem oryginalne połączenie różnych smaków.
150 | Mililitrów |
bulion drobiowy
|
|
1 | Szczypta |
cynamon
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
20 | Gramów |
Orzechy laskowe
|
|
10 | Gramów |
Orzechy piniowe
|
|
250 | Gramów |
Twarożek deserowy
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżka |
Syrop klonowy
|
|
1 | Łyżka |
ocet balsamiczny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |