Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszny i zdrowy pomysł na nietypowe spaghetti z tuńczykiem, nutą limonki, czosnku i płatkami chili. Ta wegetariańska opcja popularnego dania na pewno przypadnie Tobie i całej Twojej rodzinie do gustu. Makaron spaghetti Lubella Pełne Ziarno sprawi, że obiad będzie pożywny, lekki i doda Ci energii na resztę dnia.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Puszka |
Tuńczyk
|
|
50 | Opakowań |
bułka pszenna okruszki
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
1 | Sztuka |
Limonka
|
|
1 | Szczypta |
Sól morska
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz czarny mielony
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
0.5 | Opakowania |
Suszone płatki chilli
|
|
0.5 | Szklanki |
Posiekana natka pietruszki
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1500 | Mililitrów |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |