Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
Bazylia, sól, pieprz do smaku
200 Gramów
makaron spaghetti Lubella
100 Gramów
Szynka parmeńska
1 Szklanka
śmietanka kremowa 30%
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Na koniec dodajemy świeżą bazylię.
  2. Przygotowujemy składniki.
  3. Szynkę, bazylię i czosnek kroimy w paski.
  4. Dodajemy ugotowany makaron.
  5. Szynkę, czosnek podsmażamy na oliwie i dodajemy śmietankę.

Opis

Jeśli nie mam czasu na gotowanie, to zawsze robię makaron. Zaletą takich dań jest prostota i smak, a w czasie gotowania makaronu można zrobić błyskawiczny, a zarazem niebanalny sos.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!