Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis otrzymaliśmy z mężem od znajomej lecz całkiem go unowocześniliśmy.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
0.5 | Kilograma |
wieprzowina łopatka
|
|
0.5 | Kilograma |
Wieprzowina szynka surowa
|
|
0.5 | Kilograma |
pieczarki
|
|
1 | Szczypta |
oregano
|
|
1 | Szczypta |
majeranek
|
|
1 | Szczypta |
bazylia
|
|
1 | Łyżeczka |
chili
|
|
10 | Gramów |
czosnek
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1.5 | Sztuki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Sos do spaghetti
|
|
1 | Łyżka |
pieprz biały
|
|
3 | Łyżki |
sól
|
|
2 | Łyżki |
przyprawa typu vegeta
|
|
1 | Łyżka |
Kurkuma
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
30 | Dekagramów |
margaryna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |