Spaghetti z sosem 4 sery
lubella
Połączenie 4 rodzajów aromatycznych i pysznych serów musi dobrze się skończyć. To wszystko z dodatkiem makaronu sprawi, że nie będziecie chcieli jeść już nic innego.
0
3.5 / 11
Połączenie 4 rodzajów aromatycznych i pysznych serów musi dobrze się skończyć. To wszystko z dodatkiem makaronu sprawi, że nie będziecie chcieli jeść już nic innego.
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
200 pęcz. makaron lubella express spaghetti
100 śmietanka 12%
50 g ser gouda
50 g niebieslki ser pleśniowy
30 g parmezan
50 g ser camembert
1 łyżka majeranek
1 szcz. pieprz
Przygotowanie
Makaron gotujemy według zaleceń producenta na opakowaniu.
Z sera camembert odcinamy skórkę. Wszystkie sery ścieramy lub zgniatamy. Do garnuszka dodajemy śmietankę i 4 rodzaje sera, a także majeranek i pieprz.
Podgrzewamy. Sos powinien być lejący. Ugotowany makaron mieszamy z sosem serowym. Dekorujemy pietruszką.