Spaghetti z mięsem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Spaghetti z mięsem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974151400.jpeg&w=3840&q=75)
łatwy i smaczny przepis .
1
0 / 0
łatwy i smaczny przepis .
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. pieprz czarny
2 szt. marchew
1 szt. makaron spaghetti
1 szt. sos neapolitański
2 łyżka majonez
2 łyżka olej rzepakowy uniwersalny
20 dag. wieprzowina łopatka
Przygotowanie
1
Mięso podsmażamy z marchewką pokrojoną w plasterki na odrobinie oleju.
2
Sos rozrabiamy z majonezem i 400 ml wody .Wlewamy do mięsa i marchewki dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku.Gotujemy jeszcze 10 minut.
3
Makaron gotujemy z dodatkiem kostki do makaronu .Odcedzamy przelewając uprzednio letnią wodą.
4
Przygotowany sos podgrzewamy ,gdy jest zimny i gotowym polewamy porcje makaronu. Ewentualnie można posypac koperkiem lub pietruszką .