Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Po raz pierwszy jadłam do danie u koleżanki, zaskoczył mnie jego smak, gdyż rozpoznając składniki nie bardzo miałam ochotę je zjeść. Teraz to moje popisowe danie, bosko pachnie i jeszcze lepiej smakuje. W sam raz na kolację dla dwojga - małże to afrodyzjak;)
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
oliwa z oliwek
|
|
0.25 | Łyżeczki |
sól
|
|
2 | Łyżeczki |
masło
|
|
300 | Gramów | ||
0.25 | Szklanki |
nać pietruszki
|
|
24 | Sztuki |
Małże
|
|
4 | Sztuki |
czosnek
|
|
3 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |