Spaghetti z fettą i salami
m7
Spaghetti smaczne i bardzo szybkie w przygotowaniu. Polecam wszystkim makaroniarzom i nie tylko.
1
0 / 0
Spaghetti smaczne i bardzo szybkie w przygotowaniu. Polecam wszystkim makaroniarzom i nie tylko.
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
1 szcz. nać pietruszki
1 szcz. sól
1 szt. makaron spaghetti
1 szt. czosnek
2 łyżka oliwa
20 dek. salami
20 dek. ser feta
Przygotowanie
1
Makaron ugotować al'dente. Czosnek obrać pokroić w plasterki. Salami w paseczki.
2
Czosnek i salami usmażyć na oliwie. Czosnek ma mieć kolor jasno brązowy jeśli będzie ciemny będzie gorzki.
3
Makaron odcedzić i dodać na patelnię z oliwą czosnkową.
4
Wymieszać wszystko razem, posypać pietruszką dodać kostki sera feta. Przyprawić do smaku.