Spaghetti z fettą i salami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Spaghetti z fettą i salami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974393484.jpeg&w=3840&q=75)
Spaghetti smaczne i bardzo szybkie w przygotowaniu. Polecam wszystkim makaroniarzom i nie tylko.
1
0 / 0
Spaghetti smaczne i bardzo szybkie w przygotowaniu. Polecam wszystkim makaroniarzom i nie tylko.
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
1 szczyp. nać pietruszki
1 szczyp. sól
1 szt. makaron spaghetti
1 szt. czosnek
2 łyżka oliwa
20 dag. salami
20 dag. ser feta
Przygotowanie
1
Makaron ugotować al'dente. Czosnek obrać pokroić w plasterki. Salami w paseczki.
2
Czosnek i salami usmażyć na oliwie. Czosnek ma mieć kolor jasno brązowy jeśli będzie ciemny będzie gorzki.
3
Makaron odcedzić i dodać na patelnię z oliwą czosnkową.
4
Wymieszać wszystko razem, posypać pietruszką dodać kostki sera feta. Przyprawić do smaku.