0

Składniki

100 Gramów
śmietana 18%
1 Szczypta
sól, pieprz
400 Gramów
szpinak mrożony
100 Gramów
oliwki czarne
100 Gramów
Suszone pomidory w zalewie
6 Sztuk
czosnek
1 Łyżka
masło extra
400 Dekagramów
ingridient
makaron spaghetti Lubella Pełne Ziarno
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Szpinak rozmrażamy na małym ogniu pod przykryciem, mieszając od czasu do czasu.
  2. Do szpinaku dodajemy rozgniecioną główkę czosnku, łyżkę masła i śmietanę, doprawiamy solą i pieprzem.
  3. Podajemy z makaronem, oliwkami i suszonymi pomidorami.

Opis

Uwielbiam szpinak ze śmietaną i czosnkiem, dlatego często robię go do makaronu i podaję w towarzystwie oliwek i suszonych pomidorów - smakuje doskonale.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!