Spaghetti z czosnkiem, szpinakiem i fetą
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
lubella
![Spaghetti z czosnkiem, szpinakiem i fetą](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976851796.jpeg&w=3840&q=75)
1
0 / 0
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
100 g makaron spaghetti lubella
200 g liście szpinaku
2 łyżka olej
2 szt. ząbek czosnku
50 g ser feta
1 łyżecz. sól, pieprz
Przygotowanie
1
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
2
Szpinak podsmażaj na oleju, aż się rozmrozi.
3
Dodaj posiekany czosnek i całość podsmaż.
4
Dodaj ugotowany makaron i wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
5
Podawaj posypane pokruszonym serem.