Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis pochodzi z http://vegekolektyw.blogspot.com
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
Pieczona dynia |
|||
1 | Sztuka |
dynia hokkaido
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
0.25 | Sztuki |
cytryna
|
|
0.5 | Łyżeczki |
mielony kumin
|
|
Pieczone pomidory |
|||
6 | Sztuk | ||
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Świeży imbir
|
|
Pesto |
|||
0.5 | Szklanki |
świeże liście kolendry
|
|
0.25 | Szklanki |
Olej z orzeszków ziemnych
|
|
Do podania |
|||
1 | Łyżka |
nasiona słonecznika
|
|
1 | Łyżka |
SEZAM
|
|
1 | Szczypta |
Wędzona papryka
|
|
1 | Sztuka |
Papryczka chilli
|
|
3 | Łyżki |
jogurt kokosowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |