Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszny sos ze startej cukinii i ricotty to doskonały dodatek do makaronu.
300 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
Cukinia młoda
|
|
150 | Gramów |
Ser ricotta
|
|
1 | Łyżka |
parmezan
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Pęczek |
świeża bazylia
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
4 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |