0

Składniki

1 Szczypta
sól
2 Szczypty
pieprz biały
2 Sztuki
czosnek
2 Łyżki
oliwa z oliwek
10 Dekagramów
ingridient
makaron spaghetti Lubella Pełne Ziarno
20 Dekagramów
cukinia
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Makaron gotujemy al dente.
  2. Na oliwie podsmażamy czosnek, dodajmy pokrojoną w paski cukinię, chwilę smażymy (tylko tyle, aby cukinia była szklista, ma pozostać chrupiąca).
  3. Dodajemy ugotowany makaron, doprawiamy solą i pieprzem, i po minucie pałaszujemy z apetytem.

Opis

Prosty i szybki przepis dla smakoszy...Uwielbiam dania 2-3 składnikowe, w których każdy smak można poczuć....Taka prostota smaku...Obok ostrego czosnku czujemy delikatną i słodkawą cukinię...Po prostu pycha!

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!