Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Potrawa z owocami morza to dobre danie na romantyczny wieczór dla dwojga lub na kolację dla zaproszonych gości. Nie jest zbyt trudna w przygotowaniu, wymaga tylko wcześniejszego wyszukania na rynku dostępnych kaparów i anchois, które uczynią tę potrawę wyjątkową.
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
60 | Gramów |
kapary
|
|
100 | Gramów |
oliwki czarne
|
|
1.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
Anchois
|
|
2 | Sztuki |
Papryczka chili
|
|
1 | Łyżka |
Świeże oregano
|
|
6 | Łyżek |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |