Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lekkie spaghetti zaspokoi nawet najwytrawniejsze gusta. Zielony groszek lub bób, zielone szparagi...jednym słowem zielona uczta.
120 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
groszek zielony
|
|
150 | Gramów |
Szparagi
|
|
150 | Gramów |
Groszek cukrowy
|
|
80 | Gramów |
parmezan
|
|
60 | Gramów |
masło
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |