Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne danie wykorzystujące mało w Polsce znane sery doskonale łączące się z makaronem. Potrawę łatwo przygotować, a z pewnością możesz zaskoczyć nią swoich znajomych, przygotować tylko dla siebie lub na rodzinny obiad.
600 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Mililitrów |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
55 | Gramów |
parmezan
|
|
70 | Gramów |
Ser pecorino
|
|
5 | Sztuk |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Świeże zioła
|
|
4 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
2 | Łyżki |
bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |