Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Włoskie spaghetti z orzechami włoskimi- dowód na to, że smaczne spaghetti nie musi być z sosem pomidorowym.
200 | Mililitrów |
śmietana 12%
|
|
2 | Łyżeczki |
sól
|
|
150 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
200 | Gramów |
ser żółty
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
3 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
50 | Dekagramów | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |