Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Proponuję proste w przygotowaniu danie z tradycyjnym włoskim sosem carbonara. Doskonałe zarówno na obiad, jak i kolację dla znajomych.
1 | Szczypta |
pieprz czarny
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |