Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Klasyka włoskich makaronów. Długi makaron spaghetti, a do tego pyszny i prosty sos pomidorowy z mięsem i aromatycznymi przyprawami i ziołami to kwintesencja włoskiej kuchni. To przepis, który musi znać każdy prawdziwy makaroniarz!
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Gramów | ||
1 | Sztuka | ||
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Pęczek |
oregano
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka słodka
|
|
3 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Łyżeczka |
bazylia
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |