Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nieprzemijająca klasyka - spaghetti po bolońsku. Sekretem spaghetti bolognese jest wyjątkowy sos mięsny pochodzący z włoskiej Bolonii. Prosta i bardzo smaczna potrawa - idealna, aby zaspokoić nawet największy głód!
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
tymianek
|
|
300 | Gramów | ||
4 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |