Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukasz przepisu na aromatyczny makaron? Poznaj spaghetti alla puttanesca — włoskie danie, które przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom intensywnych potraw. Niepowtarzalny smak sosu puttanesca, wzbogacony kaparami, oliwkami i anchois, połączony z makaronem spaghetti sprawdzi się zarówno na codzienny obiad, jak i romantyczną kolację. Przygotuj to danie, a poczujesz się jak w prawdziwej włoskiej trattorii. Życzymy smacznego!
320 | Gramów | ||
![]() |
|||
30 | Gramów |
Kapary w zalewie
|
|
100 | Gramów |
oliwki czarne
|
|
25 | Gramów |
Anchois
|
|
600 | Gramów | ||
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
5 | Ząbków |
czosnek
|
|
3 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
30 | Mililitrów |
Oliwa z oliwek extra virgin
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |