Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szybki przepis na spaghetti a’la carbonara. Przygotuj sos uniwersalny jasny Łowicz, makaron spaghetti, boczek, żółtko, parmezan i olej. Pokrój boczek i podsmaż na oleju. Ugotuj makaron. Sos Łowicz wymieszaj z jajkiem i dodaj do boczku. Polej nim gotowy makaron, a całość posyp serem.
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
10 | Gramów |
parmezan tarty
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
300 | Gramów |
boczek wieprzowy
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |