Spaghetti
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
mgjazzzz
![Spaghetti](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976130761.jpeg&w=3840&q=75)
0
0 / 0
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szkl. makaron spaghetti lubella
1 szczyp. oregano
1 szczyp. bazylia
2 łyżka oliwa z oliwek
1 szczyp. sól
Przygotowanie
1
Makaron gotujemy al dente wg przepisu.
2
Na rozgrzaną patelnię z oliwą z oliwek wykładamy sos spaghetti, dodajemy oregano i bazylię oraz przyprawiamy do smaku. Po 2 minutach wyłączam.
3
Na talerz nakładamy makaron, który polewamy przygotowanym sosem. Wierzch posypujemy startym parmezanem. Wszystko razem zapiekamy w piekarniku do roztopienia sera. Ozdabiam listkiem bazylii.