Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo prosty sos z kurek pasuje do makaronu i placków ziemniaczanych. Polecam każdemu kto lubi pieprzny samk tych grzybów.
0.5 | Kilograma |
Kurki
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.5 | Kostki |
masło
|
|
1 | Sztuka |
Kubek śmietany lub jogurtu naturalnego
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |