3

Składniki

1 Puszka
groszek zielony konserwowy
1 Puszka
Pieczarki marynowane
1 Puszka
ogórek konserwowy
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
1 Szklanka
majonez
0.3 Szklanki
musztarda
2 Sztuki
cebula
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Konserwowe ogórki, konserwowe pieczarki i cebulę kroimy w drobną kostkę.
  2. Groszek konserwowy odsączamy z zalewy i mieszamy z ogórkami, pieczarkami i cebulą.
  3. Majonez mieszamy z musztardą i dodajemy do pokrojonych składników.
  4. Doprawiamy pieprzem i solą.

Opis

Sos tatarski podawany z jajkami, rybą, mięsami.

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!