Sos tatarski
uwielbiampl
Sos tatarski podawany z jajkami, rybą, mięsami.
3
0 / 0
Sos tatarski podawany z jajkami, rybą, mięsami.
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
1 pusz. groszek zielony konserwowy
1 pusz. pieczarki marynowane
1 pusz. ogórek konserwowy
1 szcz. pieprz
1 szcz. sól
1 szkl. majonez
0.30 szkl. musztarda
2 szt. cebula
Przygotowanie
1
Konserwowe ogórki, konserwowe pieczarki i cebulę kroimy w drobną kostkę.
2
Groszek konserwowy odsączamy z zalewy i mieszamy z ogórkami, pieczarkami i cebulą.
3
Majonez mieszamy z musztardą i dodajemy do pokrojonych składników.
4
Doprawiamy pieprzem i solą.