3

Składniki

1 Puszka
groszek zielony konserwowy
1 Puszka
Pieczarki marynowane
1 Puszka
ogórek konserwowy
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
1 Szklanka
majonez
0.3 Szklanki
musztarda
2 Sztuki
cebula
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Konserwowe ogórki, konserwowe pieczarki i cebulę kroimy w drobną kostkę.
  2. Groszek konserwowy odsączamy z zalewy i mieszamy z ogórkami, pieczarkami i cebulą.
  3. Majonez mieszamy z musztardą i dodajemy do pokrojonych składników.
  4. Doprawiamy pieprzem i solą.

Opis

Sos tatarski podawany z jajkami, rybą, mięsami.

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Wędzona pierś kurczaka

Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!