Sos tatarski

uwielbiampl
Sos tatarski

3

0 / 0

Sos tatarski podawany z jajkami, rybą, mięsami.

8

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

1 pusz. groszek zielony konserwowy

1 pusz. pieczarki marynowane

1 pusz. ogórek konserwowy

1 szcz. pieprz

1 szcz. sól

1 szkl. majonez

0.30 szkl. musztarda

2 szt. cebula

Przygotowanie


1

Konserwowe ogórki, konserwowe pieczarki i cebulę kroimy w drobną kostkę.

2

Groszek konserwowy odsączamy z zalewy i mieszamy z ogórkami, pieczarkami i cebulą.

3

Majonez mieszamy z musztardą i dodajemy do pokrojonych składników.

4

Doprawiamy pieprzem i solą.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły