Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sos tatarski idealny do wędlin i jajek gotowanych. Niezastąpiony na wielkanoc.
250 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
250 | Mililitrów |
Majonez Winiary
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
Pieczarki konserwowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |