0

Składniki

1 Szczypta
gałka muszkatołowa
225 Gramów
szpinak mrożony
1 Sztuka
Sos knorra
1 Sztuka
Mini kosteczka Knorr - czosnek
1 Sztuka
Mini kosteczka Knorr - bazylia
1 Sztuka
Mini kosteczka Knorr - pietruszka
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Szpinak przesmażamy na patelnii , dodając mini kostki.Sos gotujemy w garnuszku wg. Przepisu na opakowaniu.Dodajemy szpinak do niego i gałkę , mieszamy.Gotowym sosem polewamy co lubimy -makaron,mięso,rybę.

Opis

Szpinak jest moim ulubionym warzywem - ten sos pasuje i do mięsa i do ryby, mozna go jeść tez tylko z makaronem :)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!