0

Składniki

1 Szczypta
gałka muszkatołowa
225 Gramów
szpinak mrożony
1 Sztuka
Sos knorra
1 Sztuka
Mini kosteczka Knorr - czosnek
1 Sztuka
Mini kosteczka Knorr - bazylia
1 Sztuka
Mini kosteczka Knorr - pietruszka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Szpinak przesmażamy na patelnii , dodając mini kostki.Sos gotujemy w garnuszku wg. Przepisu na opakowaniu.Dodajemy szpinak do niego i gałkę , mieszamy.Gotowym sosem polewamy co lubimy -makaron,mięso,rybę.

Opis

Szpinak jest moim ulubionym warzywem - ten sos pasuje i do mięsa i do ryby, mozna go jeść tez tylko z makaronem :)

Podobne przepisy

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pierniczki

Przepis
Średni Do 1 godz
Pierniczki

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!