Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Znudziło Ci się klasyczne spaghetti? Użyj podsmażonego boczku i w prosty sposób podkręć smak tego włoskiego dania.
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
boczek
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
Masło klarowane
|
|
2 | Gałązki |
bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |