Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis wielokrotnie sprawdzony. Sos jest przepyszny, słodko-kwaśny. Stanowi świetny dodatek do podsmażonego mięska i ryżu czy makaronu:)
3 | Kilogramy | ||
1 | Kilogram | ||
1 | Łyżeczka |
chili
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
2.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
papryka żółta
|
|
1 | Sztuka |
ananas plastry w syropie
|
|
1 | Sztuka |
kukurydza konserwowa
|
|
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Łyżki |
musztarda
|
|
2 | Łyżki |
papryka słodka
|
|
1 | Łyżka |
curry
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
2 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
2 | Łyżki |
zioła
|
|
0.5 | Szklanki |
ocet
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |