Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sos słodko-kwasy z limonką, kurczakiem i szafranowym ryżem to danie idealne na szybki obiad. Wystarczy ugotować ryż, podsmażyć mięso i podgrzać sos. Prosto, smacznie i szybko!
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
0.75 | Szklanki |
ryż jaśminowy
|
|
240 | Gramów |
Pierś z kurczaka
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Szafran
|
|
0.3 | Łyżeczki |
papryka słodka
|
|
0.3 | Łyżeczki |
Mielone ziele angielskie
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Ostra papryka w proszku
|
|
2 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
2 | Gałązki |
Natka pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |