Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dorsz smażony w szynce szwarcwaldzkiej smakuje znakomicie, a dodatek sosu słodko-kwaśnego idealnie dopełnia to połączenie. Wypróbuj!
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
polędwica z dorsza
|
|
6 | Plastrów |
Szynka szwarcwaldzka
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
2 | Łyżki |
Masło klarowane
|
|
1 | Opakowanie |
ryż biały
|
|
1 | Gałązka |
bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |