Sos meksykański z cytrynowym kuskusem i fasolą
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
maspexdigital
![Sos meksykański z cytrynowym kuskusem i fasolą](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699986925951.jpeg&w=3840&q=75)
Błyskawiczny obiad dla wszystkich zapracowanych gotowy w kilkanaście minut. Wypróbuj kuskus z nutą cytryny z sosem meksykańskim.
0
0 / 0
Błyskawiczny obiad dla wszystkich zapracowanych gotowy w kilkanaście minut. Wypróbuj kuskus z nutą cytryny z sosem meksykańskim.
3
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
0.50 opak. kasza kuskus
1 puszka czerwona fasola
1 łyżecz. starta skórka cytryny
Przygotowanie
1
Kuskus ugotować wg wskazówek na opakowaniu, a na koniec wymieszać ze startą skórką z cytryny.
2
Podawać z sosem Meksykańskim, wymieszanym z fasolą czerwoną.
3
Udekorować świeżą kolendrą.