0

Składniki

3 Sztuki
ząbek czosnku
3 Łyżki
śmietana 18%
3 Łyżki
majonez
1 Łyżka
ingridient
chrzan Krakus
1 Łyżka
koper ogrodowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. śmietanę wymieszać z majonezem.
  2. dodać chrzan, koperek oraz przeciśnięty przez praskę czosnek.
  3. całość doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis

pasuje do każdej smażonej ryby

Podobne przepisy

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Marynata do karkówki z grilla

Przepis
Łatwy Do 15 min
Marynata do karkówki z grilla

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami suszonymi i groszkiem

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Maślaki w occie

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Maślaki w occie

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!