0

Składniki

3 Sztuki
ząbek czosnku
3 Łyżki
śmietana 18%
3 Łyżki
majonez
1 Łyżka
ingridient
chrzan Krakus
1 Łyżka
koper ogrodowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. śmietanę wymieszać z majonezem.
  2. dodać chrzan, koperek oraz przeciśnięty przez praskę czosnek.
  3. całość doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis

pasuje do każdej smażonej ryby

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Maślaki w occie

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Maślaki w occie

Szaszłyki krewetek w pietruszce

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki krewetek w pietruszce

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Sos pomidorowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos pomidorowy

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!